Áfa tartalom

A jomobil.hu az 1992. évi LXXIV. Törvény alapján jogosult különbözeti adózásra. A honlapon feltüntetett árak 0%-os Áfá-t tartalmaznak. Minden általunk forgalmazott használt készülékre 3 hónap szerviz garanciát vállalunk. A Null perces, használt készülékek, minimum 6 hónap szerviz garanciát élveznek.  Mivel magánszemélyektől vásároltuk így a hatályos jogszabályok alapján a jomobil.hu jogosult a különbözeti adózásra. Használt készülékek esetén cégünk a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, az adózás rendjéről szóló 62-64§ és a 64/B§ alapján a különbözeti adózás szerint adózik.

Amennyiben így kívánja megvásárolni a készüléket, ebből az ÁFÁ-t nem lehet visszaigényelni, viszont ezt a számlát is költségként el lehet számolni. 

Új készülék megvásárlásakor 27%-ÁFA tartalommal rendelkező számlát állítunk ki.
Új készülék megvásárlása előtt, kérjük tájékozódjon kollégáinktól, a 27%-ÁFA tartalommal rendelkező vételárról!

Készülékekről:
A készülékek árai a megrendelt színtől függően esetlegesen változhatnak, ezen változást kollégánk minden esetben egyezteti a megrendelővel. Készülékhiány esetén a minden esetben tájékoztatjuk ügyfelünket a későbbi szállítás időpontjáról.
A honlapon feltüntetett készülék információk, illetve alapcsomag tartozékok tájékoztató jellegűek a gyártó által kiadott leírásokon alapszanak de, eltérések előfordulhatnak melyekért felelősséget, nem vállalunk!

Kellékek,tartozékok rendelése:
Kellékek ,tartozékok rendelése esetén vegye figyelembe,hogy a kiszállítási idő 1-3 nap. Nagyban függ az aktuális raktárkészlettöl mely napi szinten változik!

Kellékek (tokok, töltők, headset stb) 27%-Áfatartalommal vannak feltüntetve!