Szállítás és fizetés

Részletes tájékoztató

Rendelés leadása

Munkanapokon (hétfőtől péntekig) leadott rendelések esetén
Ügyfélszolgálatunk a 14:00 óráig leadott rendeléseket még aznap visszaigazolja, a 14 óra után leadott rendeléseket pedig másnap, minden esetben telefonon értesítjük, hogy mikorra tudjuk teljesíteni a rendelését. A kért készüléket 3-5 munkanapon belül szállítjuk ki a rendelésben megadott szállítási címre.

Hétvégén és ünnepnapokon leadott rendelések esetén
A rendeléseket a legközelebbi munkanapon dolgozzuk fel és a kézbesítés 3-5 munkanapon belül várható.

Például…
Ha egy rendelés kedden 14:00 óráig lett leadva, úgy a csomag várhatóan leghamarabb csütörtök, legkésőbb jövő hét hétfőn kerül kézbesítésre. Ha egy rendelés szombaton vagy vasárnap lett leadva, úgy a csomag várhatóan leghamarabb szerdán, legkésőbb pénteken kerül kézbesítésre.

Telefonos visszaigazolás
1 munkanapon belül telefonon keresztül rendelését visszaigazoljuk és tájékoztatjuk a házhozszállítás várható idejével kapcsolatban.

Házhozszállítás
Házhozszállítás esetén, a GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megrendelt terméket, termékeket. Fizetés utánvéttel, készpénzzel vagy bankkártyával lehetséges a futárnál.

Szállítási módok

Személyes átvétel üzletünkben

Házhozszállítás

  • GLS házhozszállítás: 3 000 Ft
  • MPL Postai házhozszállítás: 1 990 Ft

Átvétel csomagponton

  • Foxpost csomagautomatába: 3 000 Ft
  • GLS csomagautomatába: 3 000 Ft
  • MPL csomagautomatába: 990 Ft

Fizetés

Fizetés utánvéttel, készpénzzel vagy bankkártyával lehetséges a futárnál és a csomagautomatáknál. Üzleteinkben is fizethet bankkártyával és készpénzzel egyaránt.